Komu svěřit psaní článků?

Pokud vlastníte webové stránky a chcete podpořit jejich návštěvnost a popularitu články, máte dvě možnosti – najít si na jejich tvorbu dostatek času nebo svěřit psaní článků zkušeným odborníkům. V druhém případě se zbavíte některých starostí, ale jiné vám zase přibudou. Opravdu se tedy vyplatí nechat články na někom jiném?

Výhody

Pokud zadáte tvorbu článků copywriterovi nebo ghostwriterovi, získáte volný čas na jinou práci, své záliby nebo cokoli jiného. Navíc nemusíte procházet zdroje a hledat podklady, které budete pro psaní potřebovat. V neposlední řadě při správném výběru copywritera získáte texty ve vyšší kvalitě schopné zaujmout a přilákat nové čtenáře.

Nevýhody

Vytvořené články si musíte přečíst a zkontrolovat bez ohledu na to, komu zadáte jejich tvorbu. Za psaní textů musíte samozřejmě zaplatit a u složitých témat také připravit podklady a odpovídat na dotazy copywritera. Ve skutečnosti tak určitý čas budete muset stále věnovat přípravě článků. A samozřejmě vás bude nějaký čas stát hledání a vybírání externisty, kterému psaní článků zadáte.

Vyplatí se to?

Pokud máte alespoň minimální rozpočet, za který si můžete objednat psaní článků, rozhodně se tento krok vyplatí. Získáte totiž více času na strategické plánování, samotné podnikání a další důležité věci, které nemůžete svěřit někomu dalšímu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup