Konec se stáním v kolonách či čekání na příjezd vlaku – zkuste si pronajmout vrtulník

V dnešní velmi uspěchané době a zejména v době se stále více ucpanými dopravními tepnami, které se snaží naši politikové včasně a bez velkých nákladů neustále opravovat či případně dostavovat, čekáme na vědeckotechnický zázrak v podobě prostředku, který by nás rychle a bez dlouhého čekání v dopravní zácpě dopravil do cílového bodu.

Vrtulník – skrytý potenciál v moderní dopravě

Je s podivem, že podobný prostředek zde již je několik let k dispozici, de facto od pádu železné opony, aniž by se s ním koncepčněji pracovalo. Je to vrtulník. Vrtulník totiž není pouze prostředek pro převoz zraněných osob, přepravu vojenského materiálu, hledání pohřešovaných osob či dalších úkolů určených pro záchranné složky, ale dnes si jej můžete pronajmout i vy.

Pronájem vrtulníku – nová cesta ke svobodě

Pravda, cena za pronájem vrtulníku není asi taková, jako cena za jízdu různobarevnými autobusy či vlakovými soupravami, ale za to skýtá spousty výhod. Autobus může zůstat trčet v koloně. To je fakt, ke kterému není co dodat. Vlak v koloně nezůstane, ale zato jej může zastavit nenapravitelný řidič projíždějící přes uzavřené závory a další byť nečekané, ale v našich končinách velmi časté, náhody. Navíc u obou zmíněných prostředků musíte sledovat termíny odjezdu a být na nádraží včas.

Pokud si pronajmete vrtulník, výše uvedené stresové situace odpadají. V České republice se s vrtulníkem může přistávat kdekoliv ve volném prostoru, když máte svolení majitele dotčeného pozemku. Tím se let vrtulníkem stává výrazně flexibilní a nejrychlejším způsobem dopravy.

HPN Media s.r.o. – zařídíme pronájem vrtulníku od A do Z

HPN Media s.r.o. je tu pro koordinaci letecké přepravy urgentních zásilek a dopravy firemní a soukromé klientely. Zařídíme pronájem vrtulníku od A do Z. Naše služby nejsou pouze pro vysoké manažery pro cestu na jednání nebo celebrity jedoucí na svou akci, ale opravdu pro každého, kdo má zájem o to proletět se vrtulníkem a prožít nečekaný zážitek.

Jsme jednička na poli soukromých letů vrtulníky v ČR.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup