plastova okna

Vyměňte stará okna za plastová a minimalizujte tepelné ztráty

Víte, kudy vám z domu utíká nejvíce tepla? S největší pravděpodobností to bude skrze stará a nevyhovující okna. Proto neváhejte a nahraďte je novými. Ideální volbou jsou plastová okna, která se pyšní lepšími vlastnostmi. Když je navíc zkombinujete s trojskly, v zimě zabráníte únikům tepla a v létě naopak průniku sluníčka dovnitř. Tento nový stavební prvek vám tak bude nápomocen v létě i v zimě.

Jaká zvolit nová okna?

Plastová okna pochopitelně nejsou tím jediným, co můžete na současném trhu vybírat. Alternativou se mohou stát například dřevěná okna, která budou svým vzezřením vyhovovat hlavně milovníkům přírodních materiálů. To samé platí také o jejich vlastnostech. Pokud naopak patříte k vyznavačům moderního stylu, osloví vás hliníková okna.

Jestliže se ve výsledku přece jenom zaměříte na plastová okna, vyměňte je na domě se všemi přidruženými prvky. Typickým příkladem jsou vchodové dveře. Ty mohou být také plastové. Nejenom, že si sladíte tyto prvky na domě, ale zároveň získáte jejich lepší tepelně izolační vlastnosti. Díky tomu už vám teplo z domu neunikne žádným otvorem.

Nepodceňujte servis plastových oken

Pokud si myslíte, že výměna starých oken za nové končí pouze jejich nákupem, jste na omylu. Důležitá je také profesionální montáž a následný servis. Ano, servis plastových oken v žádném případě nepodceňujte, ať už se jedná o ten záruční nebo pozáruční. Oba vám přijdou vhod. Navíc, když budou realizovány skutečnými profesionály.

Vsaďte v tomto směru na dodavatele, který vám poskytne komplexní služby od A až do Z. Oslovte společnost TERNO FIREK s.r.o. – Okna Ostrava a nechte si zpracovat výhodnou cenovou nabídku. Užívejte si osobního přístupu, odborného poradenství a profesionální práce přispívající k vašemu komfortnějšímu bydlení. S výsledkem budete maximálně spokojeni.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup