youngandcreative.cz vilapark uvodni

Praha 5 je atraktivní volbou nejen pro mladé rodiny

Přemýšleli jste už nad tím, kde byste se usadili? Je jasné, že naše metropole má v takových plánech své výsadní postavení, přemýšlejí o ní snad všichni. Důvody jsou vždy stejné, je to nejen lepší šance pro kariéru, ale také poklidný rodinný život, který je spojený s vynikající občanskou vybaveností čtvrtí největšího českého města.

Pracovní příležitosti, dopravní obslužnost, zázemí pro volný čas, to vše zde snese velmi přísné západoevropské standardy. Stačí si jen vybrat bydlení, které by vám po všech stránkách vyhovovalo. Tedy jinak řečeno, moderní a zároveň maximálně útulné.

Historie je všude kolem

Když se řekne Klamovka, mnoha lidem se určitě vybaví historie tohoto místa, kterou psala po dlouhou dobu šlechtická rodina Clam-Gallasů. Byt k prodeji na Praze 5 se nachází v bezprostřední blízkosti anglického parku, který po této dynastii zbyl jako věčná vzpomínka.

V blízkém okolí je také výborná občanská vybavenost, nechybí sportoviště nebo možnosti pro každodenní nákupy. To usnadní život mladých rodin, které budou trávit své dny v blízkosti přírody.

Investice do nemovitostí má svůj smysl v každé době, bez ohledu na to, jaký právě probíhá ekonomický cyklus. Zhodnotí se totiž v další generaci, kdy budou mít vaše děti velkou výhodu oproti svým vrstevníkům.

youngandcreative.cz vilapark 01

Výběr bytu je na vás

Jaké možnosti tedy nabízí moderní Klamovka? Dispozice bytů v nabídce jsou různé a záleží tedy na preferencích zájemců. Myslí se na milovníky okrasné zeleně, protože u vybraných bytových jednotek je součástí i předzahrádka, stejně tak je na výběr mezi terasou, lodžií a balkonem.

Osloví vás varianta 4+kk, která nabídne 128 metrů čtverečních prostoru a také prostornou lodžii? Nebo dáte přednost 2+kk, kde je připraveno 57 metrů čtverečních, tedy vhodná dispozice například pro mladý bezdětný pár?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup